Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 5. 2023

Štír 1. 5. 2023

Dnes praskáte ve švech energií a nadšením. Váš osobní i profesní život se vyvíjí dobře, a tak není divu, že se cítíte radostně. Jedinou nevýhodou je, že vás mohou zahltit pracovní povinnosti. Jistě je toho hodně, co musíte udělat, ale vy na to máte. Připravte se a vynaložte poslední dávku úsilí, abyste si mohli užít večer bez výčitek svědomí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se vy nebo váš partner (současný nebo budoucí) možná cítíte vážněji než obvykle, neznamená to, že si nemůžete užít společné rande. Současná astrální konfigurace vás může nabádat k tomu, abyste si vybrali nějaké místo, které není příliš veselé, protože takový scénář si neužijete. Velké potěšení vám však může přinést divadelní hra nebo film, který do hloubky rozebírá určité otázky a je nenápadně poučný.

Práce

Obtížná komunikace se zmírní a vy zjistíte, že s lidmi, se kterými komunikujete, navazujete mnohem lepší vztahy. Tento skvělý trend bude pokračovat i v dalších týdnech, a tak tento čas využijte. Vaše intuitivní schopnosti budou mimořádně silné.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti vztahů můžete mít chuť být více společenský. I když neusilujete o žádnou laskavost, je dobré se sejít se svými profesními kontakty, abyste jim mohli připomenout své schopnosti. Možná budete muset nahlédnout na své vystupování a první dojem a ujistit se, že se snažíte vystupovat co nejlépe, abyste si zlepšili finanční budoucnost.

Zdraví

Existuje mnoho způsobů, jak se k problému postavit, a vy jste jedním z těch, kteří volí možná konfrontačnější přístup, který může být někdy opravdu účinný, ale jindy obtížný. Dnešní aspekt po vás žádá, abyste se tváří v tvář problému zklidnili a skutečně pochopili otázky, od nichž se vše odvíjí. Zeptejte se sami sebe, zda máte dostatek pohybu, a pokud je odpověď záporná, prostě to na chvíli přijměte. Nekonfrontujte se s výmluvami. Jen se nad tím zamyslete.

Přečtěte si také