Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 7. 2022

Štír 1. 7. 2022

Štíři, máte tendenci se velmi angažovat ve svých projektech. Dnes vás hvězdy přinutí, abyste si ujasnili svou situaci. Už teď je jasné, že se nebojíte pracovat dlouhé hodiny, aby vaše projekty skončily úspěchem. Vaše okolí však s vámi pravděpodobně bude mít potíže držet krok. Jste příliš plní energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se s někým teprve seznamujete, může se stát, že alespoň prozatím nebude vášnivý, jak jste očekávali. Současný aspekt naznačuje, že budete mít tendenci mluvit - ale právě díky konverzaci by se vaše vzájemné porozumění mohlo skokově rozvinout. Pouhými slovy prozkoumáte některá zajímavě tabuizovaná témata.

Práce

Nebuďte dnes lhostejní. Postavte se za sebe, když víte, že se vás někdo snaží zkrátit. Ujistěte se, že za své služby a tvrdou práci dostáváte spravedlivou odměnu a spravedlivé uznání.

Peníze

Teď ti jde jen o moc. Ostatní u tebe hledají odpovědi a ty jim je poskytuješ - za určitou cenu. Mohlo by se objevit napětí mezi vašimi prostojemi a vaší image. Aktivita ve vašem domě cestování a vyššího vzdělání naznačuje, že jste se zamysleli nad tím, kde by vaše schopnosti mohly být posíleny. Víkendové kurzy by vám mohly umožnit účtovat si více peněz.

Zdraví

Pochybnosti nebo pochybnosti pro vás mohou být výzvou. S pochybnostmi je to podobné jako s panikou - pokud se vzrušíte, má tendenci se to zhoršovat, ne zlepšovat. A obvykle si neuvědomujete, co vzrušení vyvolává. Je proto důležité pokračovat v praktikování plánu, který udržuje vaše tělo a mysl zdravé a vyvážené. Pokud se vám to podaří, pomůže vám to odolat pochybnostem a nakonec i skutečně poznat vlastní mysl.

Přečtěte si také