Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 8. 2022

Štír 1. 8. 2022

Dnešek by pro vás, Štíři, měl být obecně vzato dobrým dnem. Neměli byste mít problém nastavit si na tento den rychlé tempo a dodržet ho. Příležitosti se vám naskytnou v podivných a bizarních věcech. Neomezujte se úzkoprsým uvažováním. Dovolte, aby elektřina dne rozjasnila atmosféru a dodala vašemu postoji potřebný impuls, aby se vrátil do správných kolejí. Buďte otevření novým nápadům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den byste mohli pocítit, jak jste citliví. Mohli byste být v pokušení stáhnout kolem sebe ochranný krunýř, schovat se do svého doupěte cynismu a odmítat vyjít ven. Nemůžete však takto zůstat navždy. Někde na cestě musíte udělat odvážný krok. Pokud dokážete riskovat a vyjít s pravdou ven, věci se mohou vyřešit mnohem rychleji.

Práce

Nebojte se převzít roli průkopníka. Odvážně se vydejte na neprobádané území. Jednejte z víry namísto strachu a budete podporováni a odměněni za své úsilí. Pokud někdo potřebuje nový a inovativní nápad, máte ho.

Peníze

Tento týden planety mění způsob, jakým vás ostatní vnímají, což je z dlouhodobého hlediska pozitivní. Protože se to však v současné době týká vaší kariéry a domácího života, je nejlepší hledat pomoc ve vážných vztazích. Ti, kteří dokáží obstát uprostřed bouře, jsou ti, které chcete mít nablízku.

Zdraví

Darujte dobrou komunikaci: když se cítíte vnitřně rozrušení, napočítejte do deseti, než se pokusíte vyjádřit své myšlenky slovy. Dnešní aspekt může způsobit, že budete nepřesní, když je třeba sdělit ty nejkritičtější věci. Vaše emoce mohou být těžko zvladatelné. Zbavte se přebytečné energie cvičením v posilovně nebo dlouhou procházkou. Na konci dne za to budete vděční.

Přečtěte si také