Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 4. 2023

Štír 10. 4. 2023

Hádka s přítelem vás může postavit do situace, kdy budete muset vyložit všechny karty na stůl a říct mu, co přesně cítíte. Není vždy snadné být tak upřímný, Štíři, ale dnes by síla vaší upřímnosti měla na vašeho přítele zapůsobit a posílit vaše přátelství. Vaše upřímnost se také může ukázat jako prospěšná, pokud jde o zahájení, dosažení nebo dokončení dlouhodobých cílů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

O procesu změny a transformace víte vše. Máte přirozenou schopnost dotáhnout situace do konce a tím je uzdravit. Dnešní planetární konjunkce vám dává další výhodu – zvýšenou citlivost na bolest druhého člověka. Vezměte je jemně za ruku a pomozte jim projít jejich noční můrou. Ačkoli se nyní může jednat o přátelství, časem by se z něj mohl stát mocně silný vztah.

Práce

Máte pocit, že ostatní problémy obcházejí a neřeší je přímo. To je zcela jistě pravda. Ať už jste v práci, nebo ne, vaše mysl se v duchu zabývá tím, jak se s tím během nadcházejícího týdne vypořádáte.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Tíživou atmosféru, kterou dnešní aspekt iniciuje, může odvrátit vaše povaha milující potěšení, ale není to vždy tak snadné, jak si myslíte. Obecně platí, že je snazší říkat ano než ne, protože je příjemnější vyhovět, než zklamat. Říci ne vám však může dát svobodu získat to, co skutečně chcete. Uvažujte o této výzvě, když stojíte před volbou stravy: jde o ano, nebo ne.

Přečtěte si také