Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 1. 2023

Štír 11. 1. 2023

Dlouho jste tvrdě pracovali, Štíři, a nyní možná přemýšlíte, jak se odměnit. Výlet, o kterém jste možná snili, se najednou může zdát dosažitelnější. Dnes se možná rozhodnete, že si ho skutečně zařídíte. Možná se rozhodnete zůstat na delší dobu, protože se díky této cestě můžete mnohému naučit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska by dnes mohla být podrobena zkoušce. Vztah, o kterém jste si mysleli, že se vyvíjí skvěle, může nevysvětlitelně ztroskotat, zatímco jiný vztah, o kterém jste si mysleli, že se nikam nevyvíjí, může být náhle tím, který vám rozbuší srdce. Pokud budete někde venku, budete si muset obléknout něco jedinečného a okouzlujícího.

Práce

Budete mít pocit, že ostatní dnes nehrají podle pravidel. Vaše instinkty jsou správné. Někdo zaujímá poněkud nezralý přístup. Obchází pravidla, aby se prosadil. Nebojte se na to upozornit své nadřízené.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak získat trvalý příjem ze sdíleného majetku a investic. Může to být tak jednoduché, jako je pronájem bytu nebo rozdělení dividend na polovinu. To však také naznačuje, že je třeba být opatrný s tím, abyste se nyní více zadlužili, zejména pokud nejste zvyklí sestavovat rozpočet. Jste výkonný pracovník, který je schopen zvládnout všechno a ještě víc.

Zdraví

Během několika následujících týdnů bude důležité udržet si strukturu svých zdravotních návyků. Vzorujte své chování jeden den po druhém a dodržujte základní program. Váš program musí zahrnovat velmi dobrý noční odpočinek, minimálně osm velkých sklenic vody každý den a velké množství čerstvých produktů ve vaší stravě. To není pro vaše tělo mnoho, uvážíme-li, kolik toho pro vás bez reptání dělá. Pokud si vaše tělo stěžuje, berte to vážně.

Přečtěte si také