Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 10. 2022

Štír 11. 10. 2022

Dnes jsou ohlášeny nové začátky, zejména v oblasti cestování, vzdělávání a právních záležitostí. Může být nutné učinit obtížná rozhodnutí. Netrapte se kvůli nim. Ať už se rozhodnete jakkoli, mělo by to dopadnout skvěle. Své plány si dobře promyslete. Než se pustíte do zajímavějších záležitostí, vyřiďte všechny papíry, které jste odložili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte v hlavě nějaké tajemství, může se stát, že vás začne příliš zatěžovat, abyste ho udrželi pod pokličkou. Astrální energie tohoto dne by mohla mít za následek, že ačkoli ve skutečnosti nechcete, aby se to někdo dozvěděl, bude pro vás velmi těžké mlčet. Obzvláště obtížné je to v případě, že se jedná o srdeční záležitost, přesto pro klid duše víte, co musíte udělat.

Práce

Dávejte si pozor na to, jak myšlenku nebo koncept prezentujete ostatním lidem. Váš nevinný návrh by mohl být snadno interpretován jako vzpoura, agrese nebo neposlušnost. Stručně řečeno, věci se mohou vymknout kontrole - buďte proto opatrní.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Pokud si všímáte svých snů, možná jste si všimli, že se v poslední době opakuje jedno téma. To naznačuje, že vaše psychika chce, abyste pochopili nějaké základní poselství - a pravděpodobně s ním i něco udělali! Cvičení je jedním ze způsobů, jak plně integrovat svůj snový život s životem v bdělém stavu, protože cvičení a odpočinek jsou opačné konce fyzického spektra. Ať už vaše sny poukazují na cokoli, zkuste na to při cvičení vědomě myslet.

Přečtěte si také