Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 2. 2023

Štír 11. 2. 2023

Blížící se návštěva někoho blízkého vás může přimět pracovat přesčas, abyste dali do pořádku svůj dům, Štíři. Proto byste mohli být v pokušení zbláznit se do nákupu dekorativních předmětů. Do určité míry je to v pořádku, ale buďte opatrní. Některé věci, které vypadají dobře v obchodě, nemusí vypadat úplně stejně, jakmile je dostanete domů. Vaše návštěva má větší zájem o to, aby vás viděla. Zdobte s mírou a bavte se u toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chcete-li dnes v určitém vztahu pokročit, musíte zaujmout alternativní stanovisko. Astrální energie vás vybízí k tomu, abyste nedělali stále stejné věci nebo si svého partnera (současného či budoucího) nadále neškatulkovali. Každý člověk potřebuje prostor pro pohyb a vyjádření sebe sama a tím, že odstraníte veškeré jeho mentální projekce, mu pomůžete být autentičtějším.

Práce

Máte schopnost ulehčit obtížnou situaci. Jiní lidé vedou vášnivou debatu a vy máte to štěstí, že dokážete vidět obě strany problému. Nebojte se vstoupit do jádra bitvy. Ostatní vám budou vděční, že jste to udělali.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že vztahy budou náročné. Můžete mít pocit, že se vám lidé nesvěřují tak otevřeně, jak byste si přáli, a je těžké je k tomu přimět, aniž byste se stali zranitelnými. Nestůjte a nečekejte, až vám někdo řekne to správné, a pokračujte v tom, co je pro vás fyzicky správné. Choďte ven na čerstvý vzduch, cvičte a správně jezte. Nakonec tento tranzit pomine a vy na to budete chtít být připraveni!

Přečtěte si také