Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 3. 2023

Štír 11. 3. 2023

Dnes se pravděpodobně budete cítit znuděně, neklidně a frustrovaně z toho, jak se váš život vyvíjí, Štíři. Máte povinnosti, které je třeba splnit, a přitom máte jiné projekty, které vás zajímají mnohem víc než všední úkoly. V důsledku toho se vám může stát, že budete vůči svému okolí poněkud netrpěliví. Nevybíjejte si svou frustraci na druhých. Pamatujte, že i to pomine.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra tohoto dne naznačuje, že si opravdu přejete to nejlepší pro svůj současný vztah, že doufáte, že bude vzkvétat, a přesto stále častěji pociťujete vzadu v mysli pochybnosti. Přemýšlejte, místo abyste se nechali strhnout k unáhleným činům. Když si dovolíte o problému přemýšlet, bude vám to pak jasné.

Práce

Jste v obtížné situaci. Jste připraveni převzít vedení a pokročit s projektem, ale nemáte k dispozici všechna fakta a informace, které potřebujete k doložení všech svých plánů a nápadů. Nedělejte ukvapené závěry.

Peníze

Zařízení funguje dobře a pošta přichází včas. Komunikace se usnadňuje. Už se cítíte dost rebelsky vůči tomu, čím se momentálně živíte. Možná zjistíte, že použití jedinečné vize k formování vaší finanční cesty vám nyní vyhovuje nejlépe. Vyjadřování svých názorů se nemusí stát prací na plný úvazek. Nechte mluvit svou práci.

Zdraví

Současný planetární aspekt ve vás může vyvolat pocit, že neexistuje způsob, jak se přiblížit k citům, aniž by došlo k nějakým potížím. Pocity druhých lidí můžete vnímat jako překážky nebo jako něco, s čím je příliš těžké se vypořádat. Vaše vlastní pocity se mohou zdát nedosažitelné nebo zdrcující. Zkuste si najít klidný čas na to, abyste se soustředili a našli své emocionální jádro. Vliv jakéhokoli prvku na vás je silnější, když si ho neuvědomujete, proto se snažte věnovat pozornost tomu, co cítíte.

Přečtěte si také