Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 4. 2022

Štír 11. 4. 2022

Pracujete na něčem, co vyžaduje důkladný výzkum, Štíři? Pokud ano, dnes je ten správný den, abyste se do toho ponořili. Vaše mysl a oči jsou nyní obzvláště bystré a pravděpodobně zachytíte detaily, které byste za normálních okolností mohli přehlédnout. Ať už děláte cokoli, pravděpodobně vás to bude fascinovat, jako když skládáte kousky skládačky. Dělejte si občas přestávky, jinak hrozí, že si unavíte oči.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli je pro vás přirozené, že vás to táhne do hloubky, oceňujete také dny, kdy je kolem vás bezstarostný a optimistický duch, protože vám připomíná, že nemusíte brát všechno příliš vážně. Současná astrální konfigurace proto vybízí k tomu, abyste se s partnerem (současným nebo budoucím) ve společnosti toho druhého zcela uvolnili a strávili spolu nějaký čas tím, že si budete jen užívat života, aniž byste měli potřebu analyzovat problémy toho druhého.

Práce

Vaše detektivní schopnosti se vám budou hodit při třídění rétoriky, která se na vás valí ze všech stran. Převezměte kontrolu nad situací, která se zmítá v nedostatku orientace. Energie je na místě. Je třeba ji jen soustředit.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Snažte se nejdříve dávat sobě, než začnete dávat druhým. Zaměřte se na svou pohodu dříve, než se budete snažit těžit z toho, že dáte pocit "pohody" druhým. Není to snadné, ale je důležité si tuto schopnost vypěstovat. V kterýkoli den se sami sebe zeptejte, co jste pro sebe udělali: příjemný osvěžující běh na čerstvém vzduchu, obzvláště zdravé jídlo a hodně vody, rozhodnutí jít brzy spát, abyste si dobře odpočinuli. To jsou věci, na kterých skutečně záleží.

Přečtěte si také