Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 5. 2022

Štír 11. 5. 2022

Štíři, dnes možná budete chtít bezvýhradně vyznat lásku. To je v pořádku, pokud jste spolu již nějakou dobu, i když byste tím mohli svého partnera přemoci. Pokud je vztah nový, dejte si pozor! Mohlo by se vám to zdát příliš brzy. Váš přítel by mohl reagovat tím, že se stáhne nebo dokonce zmizí. Buďte zdrženliví, jinak byste mohli vyvolat opačný efekt, než jaký si přejete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže pojmenovat některé nejasné pocity, které v poslední době proplouvají vaším vědomím. V diskusi se svým partnerem (současným nebo budoucím) začnete chápat, odkud tyto emoce pramení a co je způsobilo. To vám oběma pomůže dostat se ke kořenům problému založeného na strachu, který vás již nějakou dobu pronásleduje, a vyléčit ho.

Práce

Abyste získali, musíte se vzdát. Dělejte kompromisy, abyste se mohli prosadit v jiných oblastech. Nyní je čas na to, abyste zefektivnili svou činnost, místo abyste se snažili řešit všechny věci najednou. Zaměřte se na to, co je nejdůležitější, a ostatní věci nechte být.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

Když je čas komunikovat s těmi, které milujete, někdy se dostaví pocit, který je nezaměnitelný. Je něco, co chcete říct, a cítíte, že to tvrdošíjně vězí ve vašem srdci! Někdy se svým skutečným impulzům bráníme ze strachu. Tento strach je naprosto přirozený, ale může nám stát v cestě. Jedním ze způsobů, jak strach obejít, je udržovat se v dobré (dokonce skvělé) fyzické kondici. Zůstaňte fyzicky fit a bude se vám mnohem lépe dařit v blízkých vztazích.

Přečtěte si také