Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 6. 2023

Štír 11. 6. 2023

Konec jednoho cyklu znamená začátek nového. Dnes zahájíte nové období porozumění, které harmonizuje vaše energie. Možná jste v poslední době riskovali více než obvykle, protože jste odhalili emoce, které obvykle skrýváte. Přehnali jste to, nebo jste mohli jít ještě dál? Máte před sebou období vyjasnění, abyste se nad tím zamysleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že se vás někdo snaží dotlačit do vztahu rychleji, než jste ochotni. Uspořádání planet vytváří velmi energickou atmosféru, v níž ti, kteří jsou dostatečně odhodlaní, těžko snášejí jakékoli překážky. Možná budete muset přesně říct, proč se cítíte tak, jak se cítíte – tedy pokud chcete mít klid.

Práce

Nedělejte si starosti s tím, abyste zůstali při zemi nebo byli praktičtí, když dnes pracujete. Ačkoli se o to budete snažit, nebude to příliš úspěšné. Raději soustřeďte svou energii na své divoké, geniální a jedinečné nápady. Ty vás dnes dostanou daleko.

Peníze

Astrální aktivita se v tomto týdnu odehrává v oblasti kariéry a autority. Vesmír vás žádá, abyste se více zaměřili na pokrok v této oblasti. Nestačí ponechat svůj pracovní život náhodě. Naopak, pečlivé kroky směřující ke konkrétnímu kariérnímu cíli přinesou nejlepší výsledky a největší odměnu.

Zdraví

Čím více informací budete mít o potravinách, které do svého těla vkládáte, tím lépe se budete rozhodovat a tím lépe se budete celkově cítit. Zjistěte, co je pro vás na jídle, které jíte, důležité  kromě chuti. Existují ve vašem okolí zemědělské komunity? Pokud ano, zajímejte se o to, co produkují a jak to dělají. Znalosti o potravinách a způsobu jejich pěstování jsou stále důležitější a změní způsob vašeho stravování, doplňky stravy, které se rozhodnete užívat, a celkově zvýší vaše povědomí o tom, co vaše tělo potřebuje.

Přečtěte si také