Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 7. 2022

Štír 11. 7. 2022

Nové nápady na zvýšení vašich příjmů, zejména pokud zahrnují práci navíc, se vám dnes mohou zdát nejasné a nejisté, Štíři. Pochybnosti a nejistota by mohly zhatit plány, na které jste byli včera tak připraveni. Nedovolte, aby se to stalo. Promluvte si s ostatními a posuďte, co je a co není realizovatelné, pak se soustřeďte na to první a pokračujte dál. Nechcete přece propásnout některé dobré příležitosti!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás může podněcovat k větší hádavosti než obvykle. Jste v rozpoložení, které vám umožní prolomit jakýkoli návrh, který by mohl předložit váš milostný zájem. Může vám to sice dát dočasný pocit moci, ale také je to může přimět k zamyšlení, proč snášejí tyto nesmysly, když by mohli žít klidný život. Nepokoušejte osud.

Práce

Něco, do čeho jste vložili mnoho nadějí a prostředků, se najednou setkává s odporem ze všech stran. V tuto chvíli není třeba skákat z lodi. Upravte svůj kurz, ale nevzdávejte se jen proto, že se vody rozbouřily.

Peníze

Tento týden se snažte příliš nezabředávat do vlastních názorů a nesnažte se dosáhnout svého. Pravděpodobně k tomu nedojde. Místo toho se zaměřte na své vztahy, zejména na své blízké přátele, kamarády a spolupracovníky, a zjistěte, jak si můžete vzájemně prospět.

Zdraví

Můžete být rychlí v úderu, ale někdy vám uniká emocionální pointa. Zkuste se dnes zpomalit a provádějte hluboká dechová cvičení. Výhoda toho, že víte, co cítíte, může vám i vašim blízkým ušetřit zraněné city, když náhodou promluvíte příliš brzy. Cvičení jógy se na dýchání zaměřuje více než jiná cvičení. Prozkoumejte, které pozice fungují nejlépe pro uvolnění zablokované energie ve vašich dechových vzorcích.

Přečtěte si také