Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 2. 2023

Štír 12. 2. 2023

Zjistíte, že citlivá mysl, která je otevřená všemu a všem možnostem, je přesně to, co v této době potřebujete, abyste byli úspěšní při dosahování všech cílů, na kterých pracujete, Štíři. Zjistíte, že váš smysl pro povinnost a potřeba plánů a pevných cílů jsou klíčovými prvky pro to, abyste se dostali tam, kam potřebujete. Shromažďujte informace a vytvořte si promyšlený plán útoku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární aspekt ve vás může vyvolat tak hluboce zakořeněný pocit bezpečí, že nebudete mít problém vyjádřit citlivé pocity svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Konečně pochopíte, že tu není proto, aby se na vás vyřádil nebo abyste se cítili špatně, že nejste dokonalí, ale že vás skutečně chce milovat a podporovat. Dejte své drahé polovičce šanci, aby vám ukázala, jak uzdravující může být úplné přijetí.

Práce

Rozhodování pro vás bude obtížné. Vaše první reakce bude, že budete na sebe velmi frustrovaní. Neobviňujte se jen proto, že se nemůžete rozhodnout. Je naprosto v pořádku, že v této době zvažujete všechny své možnosti. Nerozhodnost je v pořádku.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Dopřejte si tento týden prostor, který potřebujete od přátel a dokonce i od rodiny. Je třeba udělat vnitřní práci. Dnešní aspekt vám dá pocítit, co je ve vašem životě přítomno a co vám chybí, a postavit se této informaci čelem, spíše než jednat, bude užitečné při určování vašich dalších kroků. Nevyhnutelně budete chtít mít kontrolu nad svým zdravím. Převezměte kontrolu i v době frustrace. Pijte vodu místo limonády a jezte zeleninu místo cukru!

Přečtěte si také