Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 4. 2023

Štír 12. 4. 2023

Vypadá to, že se vaše loď blíží k přístavu, Štíre. Je pravděpodobné, že obdržíte dopis nebo telefonát, který vás upozorní na dobré finanční zprávy. Vaše mysl může okamžitě začít spřádat způsoby, jak tento nečekaný zisk utratit. Dejte si pozor, abyste se nevydali na žádné nákupní horečky. Pokud tyto peníze investujete moudře, mohou vám vydržet celý život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská atmosféra s sebou přináší možnost udělat opravdu dobrou práci. Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) prožívali období potíží, využijte této silné energie k tomu, abyste se ponořili hluboko do svého nitra a dostali se ke kořenům svých problémů. Doufejme, že dojde k průlomu, který může pouto mezi vámi spíše posílit, než oslabit. Dejte do toho všechno!

Práce

Pokud máte nějaký konkrétní úkol, který vyžaduje, abyste něco dělali s vášní, je právě teď čas se mu věnovat. Více než kdy jindy vám postoj všechno, nebo nic pomůže vytrvat s velkou silou a přesvědčením, dokud úkol nedokončíte.

Peníze

Aspekty ve vaší kariéře ztěžují dosažení skutečného pokroku. Žádá se po vás, abyste budovali velmi pečlivě od základů, abyste měli pevné základy. Vesmír naznačuje období změn ve vašem domácím životě, včetně možného stěhování. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste svou kariéru přesunuli do nového města? Mohlo by to vyjít! Udělejte si průzkum a začněte hledat vodítka.

Zdraví

Využijte dnešní planetární energii k tomu, abyste se rozhýbali. Fyzický portrét pro vás je pes směrem dolů. Pokud tuto velmi oblíbenou jógovou pozici neznáte, je to jako dělat kliky, ale musíte u toho zvednout zadek přímo ke stropu, takže vaše tělo tvoří obrácené V a podlahy se dotýkají pouze ruce a chodidla. Tato pozice uvolňuje veškeré napětí v krku a ramenou, kde ho obvykle cítíte nejvíce.

Přečtěte si také