Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 6. 2022

Štír 12. 6. 2022

Štíři, můžete se cítit jako štěně, které bylo poprvé vypuštěno ven. Vzduch je teplý a vy jste plní energie. Jste připraveni rozběhnout se po polích a kopcích. Bohužel jste přivázáni ke kůlu a nemůžete se pohybovat dál než v okruhu deseti metrů. Vaše srdce je připraveno vzlétnout, ale něco mimo vaši kontrolu vás drží na místě. Překousejte si provaz!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie může být docela poučná, protože objevíte něco, co jste nevěděli. Může se ukázat, že někdo, koho jste měli tajně rádi, má stejně rád i vás, ale možná své city skrýval z důvodů, které možná nedávají příliš smysl. I když to pro vás může být docela šok, je to příjemné.

Práce

Mezi vašimi spolupracovníky se o vás šíří nepěkné pomluvy, které vám ztěžují efektivitu na pracovišti. Snažte se situaci vyřešit klidně a diplomaticky, aniž byste drama ještě více vyhrotili.

Peníze

Nestačí ponechat svůj pracovní život náhodě. Naopak, pečlivé kroky směřující ke konkrétnímu kariérnímu cíli přinesou nejlepší výsledky a největší odměnu.

Zdraví

Součástí vaší povahy je vidět obě strany problému. Další částí vaší přirozenosti je být k problému zcela slepý, protože jste se příliš rozohnili. Jinými slovy, skutečný problém se někdy může ztratit v mnoha perspektivách, které jste schopni vidět. Proto je pro vaše znamení tak důležitá rutina v tom nejzákladnějším smyslu. Snažte se posílit svou rutinu každodenním cvičením a plánováním jídla s předstihem.

Přečtěte si také