Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 7. 2022

Štír 12. 7. 2022

Díky společenským událostem byste se mohli dostat do kontaktu se zajímavými lidmi, kteří se zabývají zajímavými obory, jako je astrologie, alchymie a další okultní vědy, nebo možná sociálními, politickými či humanitárními záležitostmi. Mohl by se objevit nový milostný zájem. Tito lidé se vám budou líbit, Štíři, a pravděpodobně se s nimi budete chtít znovu setkat. Musíte se o to ale snažit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes večer s někým blíže seznamujete, můžete mít falešnou představu o tom, jaký tento člověk bude. Astrální konfigurace naznačuje, že jste si dělali naděje a máte pocit, že by mohl být dokonalý. Budete je však muset nějakou dobu poznávat, než budete moci posoudit, zda jsou pro vás skutečně vhodní, nebo ne.

Práce

Vybočte z běžného režimu. Vybočte ze zajetých kolejí, do kterých obvykle upadáte během běžného pracovního dne. Změňte své okolí. Přesuňte svůj pracovní stůl. Dělejte něco jiného. Takový postup je vaším klíčem k přílivu tvůrčí energie na pracovišti.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

Nejlepším způsobem, jak se soustředit na své zdraví, je pozitivní posilování. Při dodržování zdravotního režimu se objevují vzestupy a pády, na které je třeba reagovat přísným přístupem. Kromě přísného přístupu se však musíte také hýčkat! Po dlouhém náročném tréninku považujte za povinné dát si uklidňující horkou koupel se spoustou bublinek a svíček (nebo cokoli, co vám ji ozvláštní). Vaše tělo je ovlivňováno pozitivním posilováním.

Přečtěte si také