Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 2. 2023

Štír 13. 2. 2023

Štíři, dnes se mohou šířit fámy, které by mohly způsobit určitou paniku. Někteří z vašich přátel a kolegů by vám mohli volat domů a diskutovat o této záležitosti. Tyto zvěsti se však pravděpodobně zakládají jen na pouhých pomluvách, takže je neberte vážně. Někdo by mohl mít zášť a tendenci vše zveličovat. Snažte se do těchto pomluv nezapojovat. Zachovejte klid a volajícím sdělte, že pro vás se jako nejlepší strategie jeví vyčkat, až se situace vyjasní. To by vám mělo pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud potřebujete důkaz o tom, co k vám milovaná osoba cítí, možná právě dnes najdete to, co hledáte. Ve vzduchu je pro vás oba cítit ten zvláštní nádech romantiky v kombinaci s opojnou vášní, díky níž se znovu zamilujete.

Práce

Hlavním problémem pro vás dnes bude zvládnutí vlastní práce a uspokojení vlastních potřeb a zároveň spolupráce s ostatními. Zpočátku se tyto dvě věci zdají být neslučitelné nebo se vzájemně vylučují. Vaším úkolem je zjistit, jak to není.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem! Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Na aspekty dne můžete reagovat různými způsoby. V závislosti na tom, v jakém vztahu se právě nacházíte, se můžete, ale nemusíte dočkat citového ohňostroje. Každopádně lze tuto energii pozitivně využít ve fyzické oblasti. Zajděte si do posilovny. Tato ohnivá energie má exponenciální účinek a nejlépe se využívá ve fyzické sféře. Váš sexuální život může zaznamenat vrchol. Nadále pijte hodně vody, abyste si neublížili.

Přečtěte si také