Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 3. 2023

Štír 13. 3. 2023

Dnes by mohl přijít nejeden telefonát s naprosto úžasnou zprávou. Vzrušující a úžasné změny jsou na spadnutí, Štíři, ale musíte mít na paměti, že s dobrými zprávami přichází i neznámé. Váš život se může obrátit vzhůru nohama. Zvažte, zda opravdu chcete zůstat ve stejných kolejích po zbytek života. Připoutejte se a těšte se na dobrodružství!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás může přimět věřit téměř čemukoli. Pokud však jde o jeden obzvláště důležitý vztah, musíte se ujistit, že nejen věříte, ale že to skutečně víte. To může být trochu obtížné, protože závoj dělící to, co je pravda, od toho, co pravda není, je velmi tenký. Nejlepší by bylo spolehnout se na svůj instinkt, který vám poskytne co nejpřesnější představu.

Práce

Nechte den, aby vás vedl tam, kam chce, místo abyste měli pocit, že musíte kontrolovat každý svůj krok. Pokud se necháte unášet a budete se řídit tím, co se děje, půjdete správnou cestou. Zpočátku vám to může připadat cizí, ale snažte se zůstat otevření.

Peníze

Zařízení funguje dobře a pošta přichází včas. Komunikace se usnadňuje. Už se cítíte dost rebelsky vůči tomu, čím se momentálně živíte. Možná zjistíte, že použití této jedinečné vize k formování vaší finanční cesty vám nyní vyhovuje nejlépe. Vyjadřování svých názorů se nemusí stát prací na plný úvazek. Nechte mluvit svou práci.

Zdraví

Současná planetární konfigurace připomíná cíle, které jste si stanovili v dávné minulosti. Vše, čeho chcete dosáhnout v oblasti svého blahobytu, pro vás bude zřejmější. Nyní se můžete dostat k tomu, jaká jsou vaše skutečná přání: Chcete mít více síly? Přejete si lépe spát? Chcete mít více energie, ale konzumovat méně kofeinu? Ať už jsou vaše přání jakákoli, ujasněte si je ještě dnes, abyste měli větší šanci jednat podle nich.

Přečtěte si také