Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 4. 2023

Štír 13. 4. 2023

V posledních dnech vás napadlo tolik fascinujících myšlenek, že se vám honí hlavou. Některé z toho, co jste slyšeli, mohou být tak radikální, že vám bude chvíli trvat, než se v nich zorientujete. Možná si budete chtít své myšlenky také zapamatovat, třeba tím, že si uděláte nějaké poznámky nebo napíšete článek. Sledování televize by vás mohlo od všeho odpoutat a pomoci vám trochu se uvolnit. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles naznačuje, že se vám nemusí podařit napravit škody, které vznikly ve zvláštním vztahu. Možná jste se dostali do konfliktu sami se sebou, zda to máte ukončit, nebo pokračovat v boji v naději, že se situace zlepší. Ve svém srdci však víte, co je třeba udělat, a najdete odvahu ke změně.

Práce

Napětí se stupňuje a vy cítíte, že se schyluje ke rvačce. Místo abyste odešli, chcete skočit do ringu. Zeptejte se sami sebe, zda vám riziko skutečně stojí za odměnu. Zeptejte se, jak lze tyto problémy vyřešit vhodnějším způsobem.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru kariéry ztěžují dosažení skutečného pokroku. Žádá se po vás, abyste budovali velmi pečlivě od základů. Vesmír naznačuje období změn ve vašem domácím životě, včetně možného stěhování. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste svou kariéru přesunuli do nového města? Mohlo by to vyjít. Udělejte si průzkum a začněte hledat vodítka.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že naše sebeúcta je z velké části závislá na našem tělesném vzhledu, je moudré dbát o své tělesné zdraví. Vaše základní filozofie o zdraví odpovídá vašemu sebevědomí. Záleží na maličkostech. Vlastníte například láhev na vodu, kterou si můžete vzít s sebou, když jedete autem nebo veřejnou dopravou? Používáte dvakrát denně zubní nit, abyste si udrželi zdravé dásně? Do zítřka odpovězte ano.

Přečtěte si také