Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 5. 2022

Štír 13. 5. 2022

Může se to zdát zvláštní, Štíři, ale možná nejste takový člověk, za jakého se považujete. Existují náznaky, že máte skryté talenty. Pokud dnes vyjdou najevo, nikdo nebude šokován víc než vy! Vaše kariéra by se tak mohla ubírat zcela novým směrem. Vymyslete si strategii, jak tento talent zapojit do své kariéry. Vaše práce získá novou dynamiku a vy uděláte velký skok vpřed.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se tvářit chladně a zdánlivě nepřístupně, abyste nedovolili někomu, na kom vám velmi záleží, poznat, co skutečně cítíte. Aspekt, který je dnes ve hře, bude naznačovat, že ačkoli vás dotyčný možná nechtěl zranit, nebudete mít v úmyslu mu dát najevo, jak moc vás ve skutečnosti ovlivnil. To však není příliš konstruktivní přístup; mnohem lepší je být upřímný.

Práce

Přijímejte všechny změny s grácií. Nyní se nacházíte ve velmi harmonickém postavení, a tak využijte této doby. Vesmír vaše úsilí podporuje. Zůstaňte v rovnováze navzdory neuvěřitelné proměně, která vás obklopuje. Je to velmi vzrušující období.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se zastavíte, abyste si přivoněli k růžím, ať už se vám to líbí, nebo ne. Sehněte se a zavažte si tkaničky. Zastavte a podívejte se na mapu. Vžijte se do toho, co pro vás znamená každodenní život, a prostě "buďte teď a tady". Není to čas na zahájení zcela nových projektů, ale spíše čas na kontrolu toho, jak se cítíte v souvislosti se současnými projekty. Co se týče stravy, možná byste si měli zkontrolovat, zda jíte dostatek ovoce a zeleniny.

Přečtěte si také