Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 7. 2022

Štír 13. 7. 2022

Dočasný nedostatek financí může narušit tvůrčí projekty nebo vaši schopnost bavit se, Štíři. U blízkého přítele nebo milostného partnera se můžete setkat se zdánlivým chladem, kterému nemusíte rozumět. Nedělejte si z toho příliš velkou hlavu. Pravděpodobně to souvisí spíše s celkovou náladou dané osoby než s něčím, co jste řekli nebo udělali. Váš přítel by se měl během několika dní vrátit do normálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt hry s sebou přináší možnost udělat něco jiného s tím, koho milujete. Pokud jste spolu už nějakou dobu nebyli na dovolené, pak by to mohla být skvělá příležitost ke krátkému odpočinku na místě, které je naprosto okouzlující a romantické, pokud je to možné. Sníte o tom, že budete mít příležitost podniknout společně něco dobrodružného, na co budete ještě dlouho poté vzpomínat.

Práce

Rozeberte si věci se spolupracovníky, kteří vám pomohou odhalit chyby ve vašem plánu. Nastal čas, abyste ve své kariéře udělali významnou změnu, ale to se může stát pouze s využitím moudrosti ostatních. Sami se této změny pravděpodobně nedočkáte.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

Probouzet se s dobrým pocitem je pocit k nezaplacení. Chcete-li si ho dopřát častěji, věnujte před spaním zvýšenou péči. Čistěte si zuby zubní nití a kartáčkem, dbejte na dostatek vody během večeře, abyste během noci správně strávili jídlo, a zkuste si před spaním udělat jednoduchý strečink, aby se vaše tělo při odpočinku hlouběji uvolnilo. Dbejte také na to, abyste se hned ráno napili vody, a pokračovali tak ve zdravém procesu trávení.

Přečtěte si také