Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 2. 2023

Štír 14. 2. 2023

Štíři, tvrdě jste pracovali na prosazení svých obchodních zájmů a dnes se vám to může vyplatit. Mohou vám přijít peníze nebo smlouvy, které je slibují, a také nové příležitosti k úspěchu, možná v oblasti psaní, učení nebo publikování. Přátelé a členové rodiny by měli být stejně nadšení jako vy a možná budete chtít uspořádat nějakou oslavu. Chvíli si odpočiňte a užijte si večer. Brzy se vrátíte ke svým úkolům. Na to se můžete spolehnout!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zvláštní náhoda může být právě tím faktorem, který vám umožní sblížit se s někým, koho už dlouho obdivujete, ale kdo ve skutečnosti nepatří do vašeho společenského okruhu. Tento člověk vám otevře stránky vašeho já, které jste nikdy předtím neviděli, a také vás povzbudí, abyste vyzkoušeli nové věci, které vyjadřují vaši bytostnou osobnost.

Práce

Klíčem k vašemu úspěchu je právě teď přípravná práce. Než učiníte další krok, ujistěte se, že jste na něj plně připraveni. Předbíhání v této fázi hry by vám mohlo velmi uškodit. Buďte praktičtí a soustředění.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodává energii k efektivní komunikaci s těmi, které máte rádi. Někdy můžete být příliš měkcí nebo se obávat toho, jak se bude druhá osoba cítit po kritice. Dnešní planety vám mohou poskytnout slova, která můžete říci, aniž byste byli příliš tvrdí. Stejně tak je čas kriticky prozkoumat své vlastní chování  pokud jde o zdraví a pohodu – a nešetřit své city. Za disciplínu, kterou dnes uplatníte, budete později vděční.

Přečtěte si také