Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 3. 2023

Štír 14. 3. 2023

Dnes byste mohli myslet na vzdálené místo, které jste již dlouho nenavštívili, ale které toužíte znovu vidět, Štíři. Možná si pohráváte s myšlenkou, že byste se tam vydali, ale nejste si jisti, zda to dokážete. Nicméně určitě nebude na škodu se na to podívat. Kolik stojí letenka? Kde se můžete ubytovat? Zjištění těchto skutečností by vám mohlo pomoci později, až přijde čas se rozhodnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes večer chystáte na večírek nebo jinou akci, počítejte s tím, že byste se mohli zapojit do velmi vášnivého románku. Dnešní pozitivní aspekty znamenají, že vás láska bude pronásledovat poměrně silně. Pokud se ukáže, že je to někdo, na koho jste čekali, budete nadšení. Pokud ne, buďte upřímní.

Práce

Vaše celková nálada bude klidná a vyrovnaná, ale ostatní lidé budou zkoušet vaši trpělivost. Zdá se, že všichni chtějí tlačit na pilu, skoro jako by vás nechtěli vidět klidné a vyrovnané. Udělají vše pro to, aby vás vyburcovali.

Peníze

Zařízení funguje dobře a pošta přichází včas. Komunikace se usnadňuje. Už se cítíte dost rebelsky vůči tomu, čím se momentálně živíte. Možná zjistíte, že použití této jedinečné vize k formování vaší finanční cesty vám nyní vyhovuje nejlépe. Vyjadřování svých názorů se nemusí stát prací na plný úvazek. Nechte mluvit svou práci.

Zdraví

Jakmile si stanovíte vlastní zdravotní cíle, budete nevyhnutelně porovnávat své zdravotní návyky s návyky ostatních lidí. Na začátku je to přirozené a může to být povzbuzující nebo odrazující. Cílem je skutečně soustředit se na sebe a zdržet se srovnávání nebo odsuzování. Prostě berte sebe a své cíle vážně. Pokud vám to pomůže, napište si své záměry na celý den a večer si je odškrtněte. Za zdravé chování se odměňte třeba příjemnou bublinkovou koupelí.

Přečtěte si také