Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 5. 2022

Štír 14. 5. 2022

Teď není vhodná doba na to, abyste dělali nějaká důležitá rozhodnutí ohledně vztahů. Pokud přemýšlíte o navázání vztahu, společném bydlení nebo svatbě, můžete se cítit trochu znepokojeni svým rozhodnutím, Štíři. Využijte tento den k objektivnímu přehodnocení věcí. Možná je třeba vyřešit některé problémy, než se pustíte do dalších kroků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace staví realitu a fantazii tváří v tvář. Ve skutečnosti se díváte na jeden soubor událostí, které se již staly, a na jeden, který by se potenciálně mohl stát, ale zatím se nestal. Prospělo by vám, kdybyste si ujasnili své priority, abyste skutečně pochopili, která z nich je nejdůležitější, a tedy jaký bude pravděpodobně váš další postup.

Práce

Toto je pro vás období transformace. Obvykle je pro vás těžké zůstat praktičtí a uzemnění, ale je to klíčové. Přijměte tu stránku své osobnosti, která vyžaduje plánování a soustředění. Tyto dovednosti potřebujete, protože změna je na dosah ruky.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

V době trvání dnešního planetárního tranzitu dochází ke konfliktu mezi vašimi vnitřními a vnějšími zdroji energie. Věnujte konfliktům pozornost a snažte se je využít ve svůj prospěch. Vzhledem k vaší povaze to může být výzva. Když budete čelit konfliktu, zeptejte se sami sebe, jaký je váš požadovaný výsledek. Trocha předvídavosti může znamenat rozdíl mezi průlomem a krachem. Chcete-li v těchto konfliktních chvílích uklidnit své nervy, pijte heřmánkový čaj a nezapomínejte na cvičení.

Přečtěte si také