Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 6. 2022

Štír 14. 6. 2022

Pokud dnes na povrch vyplují obtížné citové problémy, nechte své srdce, aby vás uklidňovalo, Štíři. Vaše pocity budou v tomto měsíci vrcholit. Vaše celková citlivost vůči světu je zvýšená. Snažte se nenechat se těmito vnitřními pohnutkami příliš zatížit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte v plánu se dnes večer s někým blíže seznámit, můžete mít pocit, že jste spíše vyslýcháni, než že flirtujete. Současné planetární uspořádání naznačuje, že tato osoba bude trvat na tom, aby se dozvěděla každý detail o vás, vašem životě, vašich bývalých partnerech, vašich koníčcích a vašem životním stylu. Neberte si to tak osobně – jsou do vás naprosto zbláznění a váží si každého okamžiku ve vaší společnosti.

Práce

Pravda je vám zatajována a není nic, co byste nenáviděli víc než neznalost pravdy. Situace v práci by se dnes mohla zvrtnout, takže buďte připraveni jít do boje se vztyčenou hlavou. V sázce je mnoho, tak buďte opatrní.

Peníze

V tomto týdnu pravděpodobně zkřížíte svůj osobní život s profesními kontakty. Vesmír vám ukáže, jak v každé skupině vyhledat lidi, kteří vám mohou pomoci prosadit nějaký produkt, službu, podnikání nebo věc. Tento týden se obraťte na ty, kteří se narodili v jiných zemích, nebo na ty, kteří mluví jiným jazykem. Aktivita v oblasti peněz ukazuje, že možná máte kreativitu, ale ne skutečný obchodní talent, abyste nyní vydělali více peněz.

Zdraví

Znáte frázi štěstí začátečníka? Je typické, že velmi rychle pochopíte smysl daného cvičení, ale stejně rychle vás také omrzí. Například pokud jste doposud dodržovali určitou pravidelnost ve stravování a cvičení, pocítíte účinky téměř okamžitě. To ale také způsobí, že budete mít pocit, že je v pořádku ve své rutině polevit. Odolejte této tendenci a zařaďte do svého zdravého režimu více prvků: choďte dříve spát a dříve vstávejte!

Přečtěte si také