Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 7. 2022

Štír 14. 7. 2022

Obchodní a finanční úspěch vás činí šťastnými a spokojenými, Štíři. Těšíte se také na to, až se posunete dál. Stinnou stránkou tohoto splachovacího období je to, že lidé, kteří nejsou zrovna důvěryhodní, se mohou rozhodnout chytit se vás za pačesy pro své vlastní účely. Někteří by vás dokonce mohli požádat o půjčku. Dávejte si pozor na ty, kterým pomáháte. Nemuseli by k vám být upřímní. Neskočte na lep žádným uplakaným historkám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie znamená, že osoba vašich snů se může objevit někde, kde a kdy to nejméně čekáte. Oba si uvědomíte, že jste spřízněné duše a že sdílíte vášeň pro lásku a pro život – a společně toho budete dělat spoustu. Nechť dobrodružství začne!

Práce

Tohle je jeden z těch dnů, kdy opravdu nezáleží na tom, co znáte, ale na tom, koho znáte. Uvědomte si, že kontakty s ostatními lidmi jsou dnes vaším nejcennějším majetkem. Mějte po ruce telefonní seznam. Když je to nutné, zavolejte.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

Jste náchylní k nachlazení a musíte dbát na to, abyste se nenakazili. Dávejte pozor, čeho se dotýkáte, a často si myjte ruce. Bakterie se ve velké míře šíří rukama a měli byste si dávat pozor, abyste si neumyté ruce nepřiblížili k ústům. Kromě toho dávejte pozor na to, kdo je ve vašem okolí nemocný, a nepoužívejte telefon, který právě použil někdo, kdo je nachlazený. Znalost přenosu je skvělou obranou proti nákaze.

Přečtěte si také