Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 2. 2023

Štír 15. 2. 2023

Obchodní nebo milostný partner by vám dnes mohl přinést příležitost k pokroku, Štíři. Můžete se rozhodnout sepsat nebo vyřídit právní dokumenty, které by mohly být velmi důležité pro vaši budoucnost. Nějakým způsobem by s tím mohlo být spojeno cestování. Romantika dnes vypadá slibně. Vaše sebedůvěra a nadšení se projevují ve vaší tváři a díky tomu byste mohli působit přitažlivěji než obvykle, a to jak na partnera, tak na cizí lidi. Večer si naplánujte intimní oslavu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konstelace vám pomáhá vymanit se ze starších vzorců vztahů a podporuje vás v dalším kroku vpřed v procesu porozumění sobě samým. Změna je jediná věc v životě, kterou si můžeme být jisti, a je silou k dobru, protože vás povzbuzuje k tomu, abyste se podívali na širší vzorce a našli hlubší smysl pro účel, který vás spojuje se všemi, s nimiž se setkáváte.

Práce

Sedět u rýsovacího prkna s plánem v hlavě nepřinese obrovskou podporu. Jakmile se však s tímto plánem skutečně začnete zabývat, podpora se bude ozývat ze všech stran. Udělejte první kroky sami a ostatní vás budou následovat.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

Obrazně řečeno, aspekt dne by mohl být vnímán jako vynalézavá a kreativní matka, která dokáže potěšit a fascinovat své děti. Je ideální čas vzít v úvahu své tělo a všímat si, jak ho vyživujete. Mít tělo je svým způsobem jako mít dítě: musíme si ho všímat a vyživovat ho každý den. Nejlepší způsob, jak si začít všímat svého těla, je naslouchat mu bez odsuzování. Pokud to uděláte, začne vám říkat, co chce.

Přečtěte si také