Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 3. 2023

Štír 15. 3. 2023

Štíři, doma by dnes mohlo dojít k nedorozumění. Váš přirozený takt a diplomacie se vám jistě budou hodit. Z uměleckého hlediska můžete získat inspiraci k práci na obraze nebo povídce, která vám už nějakou dobu leží v hlavě. I když svým uměleckým schopnostem nevěnujete příliš pozornosti, mohou být příčinou toho, že se vám naskytnou nové kariérní příležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že máte šanci podniknout několik zajímavých věcí se svým partnerem (současným nebo budoucím) nebo se možná setkat s novými a odlišnými lidmi, kteří budou schopni ve vašem životě něco změnit. Ať už uděláte cokoli, tento den není vhodný k tomu, abyste zůstali doma a drželi se své obvyklé rutiny. Buďte kreativní a odvážní a především se bavte!

Práce

Někdo se s vámi slovně pohádá. Dávejte si pozor na to, co říkáte. Tato osoba si bude pečlivě zaznamenávat každé vaše slovo a tato slova se vám mohou později vymstít. Buďte připraveni stát si za každým slovem, které řeknete.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Na jedné straně se vaše sociální sítě rozšiřují a podporují vás. Na straně druhé někdo není zcela upřímný v tom, co chce od vašeho přátelství získat. Než abyste vztah ukončili nebo si to brali osobně, přičtěte to raději své neodolatelné radosti ze života. Chtějí být ve vaší blízkosti, protože jste úspěšní, a možná vám právě mohou pomoci dosáhnout vašich snů.

Zdraví

Při vytváření zdravého životního stylu je důležité stanovit si konkrétní cíle v určitém časovém rámci. Dávejte si však pozor, abyste své cíle nepřeceňovali a neočekávali okamžité výsledky. Místo toho se zaměřte na to, abyste každý den podnikli nějakou akci, bez ohledu na to, jak malou. Jakmile se vám to podaří, budete moci přesunout pozornost na to, co je pro vás ještě důležité. Možná budete ve svém životě potřebovat více, abyste vyvážili své osobní zdravotní cíle. Existuje dobrovolnická organizace, která vás oslovuje?

Přečtěte si také