Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 4. 2023

Štír 15. 4. 2023

Dlouholetý přítel se dnes může stát něčím víc, Štíři. Možná to mezi vámi vždycky jiskřilo, ale dosud jste si to nedokázali přiznat. Ujistěte se však, že nastal ten správný čas. Nechcete zranit city někoho jiného, když začnete objevovat nové aspekty tohoto starého vztahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace může znamenat, že budete reagovat paranoidně v souvislosti s určitou emocionální událostí. Váš milostný zájem nemusí intrikovat ani spřádat plány, i když se nemůžete ubránit představě, že tomu tak je. Zdá se, že se příliš bojíte, než abyste se mu postavili ze strachu, že zjistíte něco, co nebudete chtít vědět. Je lepší zjistit pravdu, než dál trucovat a dělat všem neplechu.

Práce

V hlavě se vám honí nějaká myšlenka nebo problém, kterého se nemůžete zbavit. Čím více se na to soustředíte, tím více vás přivádí k šílenství. Snažte se na to dívat z nadhledu. Tento vzorec se bude opakovat po následující dva týdny.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru kariéry ztěžují dosažení skutečného pokroku. Žádá se po vás, abyste budovali velmi pečlivě od základů. Vesmír naznačuje období změn ve vašem domácím životě, včetně možného stěhování. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste svou kariéru přesunuli do nového města? Mohlo by to vyjít. Udělejte si průzkum a začněte hledat vodítka.

Zdraví

Dnešní tranzit vytváří období vysoké citlivosti. Možná budete mít chuť schoulit se do klubíčka a zůstat v blízkosti domova. Vyniknou věci, které vám poskytují bezpečí. Řiďte se svým srdcem, ale snažte se soustředit také na svůj wellness program. Jinými slovy, pokud nemáte náladu pumpovat železo, dopřejte si alespoň dostatek horkého bylinkového čaje. Šípkový čaj vám pomůže udržet energii v pozitivním směru.

Přečtěte si také