Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 5. 2022

Štír 15. 5. 2022

Lidé ve vás dnes mohou číst jako v knize, Štíři. Kvůli současnému postavení planet jste trochu citlivější než obvykle. Vaše reakce na určité situace jsou vepsány do vaší tváře. Červenáte se a potí se vám ruce, které se třesou. Každé vaše gesto prozrazuje emoce. Tohle by byla skvělá doba pro zamilovanost. Pozor na lásku na první pohled!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když v současném vztahu nejste tam, kde byste chtěli, můžete dnes dosáhnout určitého pokroku. Současná astrální konfigurace naznačuje, že to nemusí být směrem, který byste si ideálně přáli, ale něco na tom bude. Pokud jste přemýšleli o tom, že byste se pustili do nějakého praktického projektu, který byste mohli realizovat společně, pak je ten správný čas na jeho naplánování.

Práce

Je zcela zřejmé, že k dosažení toho, co chcete, je třeba vynaložit hodně tvrdé práce. Jedna věc však nemusí být tak samozřejmá, a tou je víra. Nezapomeňte věřit, že to, na čem pracujete, bude úspěšné a ziskové.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

Díky dnešnímu postavení planet máte možnost rozšířit svůj svět inovativním a kreativním způsobem. Nebeská energie se dnes vztahuje k tělu. Dokážete si představit, jak by vaše tělo mohlo z této atmosféry těžit? Možná by z tohoto tranzitu mohl vzejít lehký půst nebo zcela nový přístup k jídlu. Podívejte se na svůj fyzický stav a zaměřte se na to, co byste chtěli nejradikálněji změnit. Pak se do toho pusťte!

Přečtěte si také