Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 7. 2022

Štír 15. 7. 2022

Vaše finanční situace se stále zlepšuje. V určitém okamžiku během dne můžete mít pocit, že nepracujete dostatečně tvrdě, abyste udrželi svůj současný pokrok, a můžete si dělat starosti. To by mohlo být dobrou motivací, ale nemusíte na sebe tlačit o moc víc než nyní. Jste na vzestupu a ten bude pravděpodobně pokračovat. Pokračujte v pohybu, ale zvolněte tempo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chcete-li dnes zapůsobit na svého partnera (současného nebo budoucího) a milovanou osobu, neveďte stejnou argumentační linii jako v uplynulých týdnech. Současná nebeská energie vás vybízí k tomu, abyste našli jiný způsob, jak k celému tématu přistupovat, abyste dosáhli nějakého skutečného účinku. Odpověď přijde zčistajasna.

Práce

Dotěrný spolupracovník se vám může zdát jako hrozba, ale při bližším zkoumání zjistíte, že pokud s ním budete spolupracovat, dosáhnete ve skutečnosti poměrně velkého úspěchu. Není třeba vnímat druhé jako nepřátele, když jsou ve skutečnosti spojenci.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

Když jste disciplinovaní, žádné jiné znamení nemůže vytvořit takový druh prospěšného životního zdroje, jakého jste schopni vy, protože vaše vyšší já je obecně zaměřeno na pomoc druhým. Abyste mohli dosáhnout tohoto vyššího já, musíte uzemnit své fyzické tělo tady a teď. Pomocí disciplíny trénujte své tělo, aby toužilo po cvičení, a svou mysl, aby toužila po co nejzdravějších potravinách. Zde začíná úspěšné dobrodružství!

Přečtěte si také