Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 1. 2023

Štír 16. 1. 2023

Dnes by vám mohly přijít dopisy nebo telefonáty, které vás utvrdí v tom, že se vám stále daří, a nabídnou vám nové příležitosti, Štíři. Vaše mysl by měla být ve velmi dobrém rozpoložení pro zvažování všeho nového, co vám přijde do cesty, a váš zdravý rozum je na vysoké úrovni, takže budete schopni vidět všechny stránky věci. Proto ať už budete přemýšlet o čemkoli, věřte si! Máte sklon být vrozeně praktičtí a efektivní, ale dnes jste ještě praktičtější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes to tedy nemusí být úplně dokonalé, ve vzduchu může být až příliš emocí a vášní, které hrozí, že se při sebemenší provokaci přelijí všude. Astrální vliv však nabízí jedinečnou příležitost, jak se s někým sblížit, i když se tím možná vystavujete nebezpečí a otevíráte se o něco víc, než považujete za nutné.

Práce

Možná máte dnes pocit, že jste mimo svou ligu. Někdo používá módní žargon, aby vás přesvědčil, abyste uvěřili jeho myšlence, o které si myslí, že je báječná. Nebuďte příliš rychlí, abyste se přidali. Jsou s tím spojeny určité závazky, které v tuto chvíli nemusíte vidět.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak získat trvalý příjem ze sdíleného majetku a investic. Může to být tak jednoduché, jako je pronájem bytu nebo rozdělení dividend na polovinu. To však také naznačuje, že je třeba být opatrný s tím, abyste se nyní více zadlužili, zejména pokud nejste zvyklí sestavovat rozpočet. Jste výkonný pracovník, který je schopen zvládnout všechno a ještě víc.

Zdraví

Někdy je možné se tváří v tvář jednoduchosti ocitnout v hrůze. Milujete drama. Když žádné drama není, můžete být úzkostní. Tato úzkost může vytvářet vlastní druh negativního dramatu, proto je lepší vypustit energii prostřednictvím nějaké fyzické aktivity. Pokud již dodržujete cvičební režim, můžete zažít odmítnutí jednoduchosti v tom, že budete chtít vynechat každodenní cvičení. Vydržte!

Přečtěte si také