Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 2. 2023

Štír 16. 2. 2023

Drobné potíže s penězi by vás mohly přivést do stavu frustrace. Problémy nejsou nijak otřesné, ale přesto je třeba je řešit a mohly by vám zabrat spoustu času, který byste raději věnovali něčemu jinému. Podlehnout své frustraci by však mohlo znamenat ztrátu více času, než situaci jednoduše vyřešit a jít dál. Snažte se zachovat chladnou hlavu, Štíři. Vezměte své problémy do obou rukou, vyřešte je a jděte dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zpráva, kterou dnes obdržíte, by vás jistě mohla rozesmát. Současný astrální aspekt může přinést pozvání k návštěvě nějakého výjimečného místa, a co víc, bude vás tam také někdo velmi výjimečný doprovázet. Mohla by to být příležitost, na kterou jste čekali. Stačí, když řeknete ano a budete otevření novým zkušenostem. Poslední rada je obzvláště důležitá.

Práce

Vaše celková nálada se změnila z výlučné na inkluzivní, a to je dobře. Díky této změně postoje se vám bude dařit. Otevřete se více myšlenkám tohoto druhu a dosáhnete úspěchu na pracovišti.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

Postavení planet vám dává příležitost zkontrolovat se po emocionální stránce. Mnoho lidí se dnes bude cítit citlivě, takže pokud potřebujete zvláštní pozornost, bude nejlepší, když si ji nějakým způsobem zařídíte sami. Příjemná by byla parní lázeň nebo sauna, případně masáž. Chovejte se k sobě tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám, a budete se cítit lépe připraveni řešit nečekané konflikty, které dnes mohou nastat.

Přečtěte si také