Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 3. 2023

Štír 16. 3. 2023

Mezi vámi a skupinou přátel by mohlo dojít k několika intenzivním rozhovorům, Štíři. Tito lidé možná nebudou blízkými přáteli, když se s nimi setkáte, ale na konci dne by se jimi někteří z nich určitě mohli stát. S těmito lidmi sdílíte spoustu zájmů, uvažujete stejným způsobem a máte rádi vzájemnou společnost. Určitě se s nimi ještě uvidíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám nebude líbit, že dnes budete muset čelit několika domácím pravdám, vzhledem k současné astrální konfiguraci to však může být velmi pozitivní událost. Jednou z vašich nepříjemných vlastností může být to, že těžko nasloucháte dobrým radám nebo se necháváte kritizovat. Přesto vám váš partner (současný nebo potenciální) musí dát najevo, kde je jeho hranice. Nejlépe je dávat pozor.

Práce

Tento den je pro vás dnem začátků. Začněte s něčím, s čím jste chtěli začít už delší dobu. Vesmír vás rád podpoří v jakémkoli novém úsilí, kterému pevně věříte. Zasaďte nyní semínka a ta vyrostou a přinesou ovoce.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Na jedné straně se vaše sociální sítě rozšiřují a podporují vás. Na straně druhé někdo není zcela upřímný v tom, co chce od vašeho přátelství získat. Než abyste vztah ukončili nebo si to brali osobně, přičtěte to raději své neodolatelné radosti ze života. Chtějí být ve vaší blízkosti, protože jste úspěšní, a možná vám právě mohou pomoci dosáhnout vašich snů.

Zdraví

Dejte si dnes dostatek prostoru. Vaše potřeba nezávislosti je vysoká, stejně jako potřeba soustředit se na sebe. Možná si děláte starosti s tím, co si o vašem chování myslí ostatní, ale pravdou je, že oni mají své vlastní chování, se kterým si musí dělat starosti. Podnikněte dnes kroky pro své zdraví  jen tak získáte prostor, soustředění a pocit, že děláte pokroky. Pamatujte, že žádný krok není příliš malý. Zvolte si možnost volby v tom, co jíte: bio stojí za to.

Přečtěte si také