Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 4. 2022

Štír 16. 4. 2022

Peněžní záležitosti se dnes mohou trochu zamotat, Štíři. Může dojít k neočekávanému zpoždění v obdržení finančních prostředků, které vám náleží. Váš bankovní výpis vás může zmást. Přijít věcem na kloub může být trochu frustrující, ale ne nutně nemožné. Pokud zjistíte, že si nejste jisti svou finanční situací, zvažte rozhovor s osobami, které se na ní podílejí, abyste jí lépe porozuměli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chováte se ještě podbízivěji než obvykle a celé hejno červených sleďů je v plné síle, aby zmátlo signály, které se snažíte někomu nedat. Planetární tranzit naznačuje, že mají hlubší intuici, než si dokážete představit, a už přišli na to, že je ve vás víc, než se na první pohled zdá. Hra je již rozehrána!

Práce

Pomoc druhým je klíčem k tomu, abyste nakonec pomohli sami sobě. Dělejte dobré skutky. Udělejte si čas na pomoc druhým, aniž byste za to něco chtěli. Dobrá karma, kterou si tímto procesem vybudujete, bude v následujících týdnech nesmírně cenná.

Peníze

Žádá se po vás, abyste budovali velmi pečlivě od základů, abyste měli pevné základy. Vesmír naznačuje období změn ve vašem domácím životě, včetně možného stěhování. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste svou kariéru přesunuli do nového města? Mohlo by to vyjít! Udělejte si průzkum a začněte hledat vodítka.

Zdraví

Vaše cílevědomost a odhodlání jsou vlastnosti, které na vás ostatní obdivují. Budete je obdivovat i vy, pokud je využijete k tomu nejosobnějšímu  ke svému tělu. Buďte přísní a nároční vůči tomu, co si ve svém jídelníčku dovolíte. Bude vám stačit jen to nejlepší! Buďte úzkoprsí a nároční na dostatečný odpočinek. Je to vaše nejlepší obrana proti nepředvídatelnosti života! Vaše přirozené vlastnosti mohou ve skutečnosti formovat velmi citlivou a jemnou lidskou bytost: vás.

Přečtěte si také