Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 5. 2023

Štír 16. 5. 2023

Díky dnešním planetárním aspektům, Štíři, pravděpodobně pocítíte příval lásky. To zahrnuje lásku k rodině, přátelům, partnerovi a všem formám života. Realita duchovního pokroku prostřednictvím lásky je všude kolem vás. Vaše umělecké cítění je na velmi vysoké úrovni, a tak možná budete chtít napsat, nakreslit nebo namalovat něco, co vystihuje vaše myšlenky a pocity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace je skvělá pro nápravu potíží ve vašem současném vztahu. Atmosféra je velmi vřelá, což vás přiměje ztratit tendenci skrývat své city a povzbudí vás k větší otevřenosti a vnímavosti vůči své nejdražší lásce. Využijte toho k tomu, abyste společně podnikli něco úžasného a ještě více prohloubili své pouto.

Práce

Ujistěte se, že se neobětujete pro svou práci. Snadno se vám může stát, že se do své práce natolik ponoříte, že zapomenete na ostatní aspekty svého života. Je třeba vzít v úvahu i další důležité věci. Nezapomeňte, že klíčová je rovnováha.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

Silné planetární uspořádání je vše, co potřebujete, abyste se cítili na vrcholu své síly. Nejen to, nebeská atmosféra vás podpoří pořádnou palebnou silou. Teď už se jen musíte hýbat: pokračujte ve cvičení a pijte hodně vody, aby vaše vnitřní systémy fungovaly hladce. Pokud tuto energetickou fázi nezvládnete disciplinovaně a hydratovaně, mohlo by se vše trochu zvrtnout.

Přečtěte si také