Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 2. 2023

Štír 17. 2. 2023

Štíři, dnes by se k vám mohly dostat skvělé zprávy týkající se peněz a kariéry. Díky své přirozené laskavosti a sympatiím k druhým jste získali několik dobrých přátel, kteří jsou zároveň cennými obchodními kontakty. To se rozhodně vyplatí. Vaše estetické cítění je na vrcholu, takže je to skvělý den pro zahájení jakýchkoli tvůrčích projektů, které máte v plánu. Úspěch se rozhodně blíží!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás může povzbudit k tomu, abyste se v případě určitého rozhodnutí týkajícího se vztahu rozhodli. Váš partner (současný nebo budoucí) si může přát určité změny, aby se udržel v pohybu a byl také otevřený novým prvkům. Může se však stát, že se kvůli tomu budete cítit nejistě a raději byste, aby věci zůstaly tak, jak jsou. Možná je v této době zapotřebí trochu upřímné diskuse.

Práce

Dnes dochází k obrovskému planetárnímu posunu, který připravuje půdu pro následující čtyři týdny. Tento posun vám přinese úžasné příležitosti v oblasti zaměstnání a kariéry. Vaše praktická a fundovaná povaha bude uznána a oceněna.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

V dnešní době tranzitní dopravy může být komunikace náročná. Můžete si myslet, že jste to někomu vysvětlili, a pak zjistíte, že druhá osoba netuší, co jste tím vlastně mysleli. To může být frustrující, proto je důležité, abyste věnovali zvýšenou pozornost vysvětlování a naslouchali i druhým. Pamatujte, že komunikace je obousměrná. Snažte se zůstat uvolnění a zachovat si smysl pro humor. Pomůže vám pravidelné cvičení a zdravá strava.

Přečtěte si také