Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 3. 2023

Štír 17. 3. 2023

Dnes můžete mít pocit, že vaše mysl exploduje, Štíři. Pokud studujete nějaké intelektuální nebo duchovní téma, vhledy by mohly přicházet rychle a houstnout. Pojmy, které vám dříve nedávaly smysl, se vám najednou zdají jasné. Budete si je muset zapsat, protože tolik myšlenek a odhalení by si nezapamatoval ani slon. Využijte jich co nejvíce!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není na škodu nechat někoho hádat, a to je hra, ve které jsi obzvlášť dobrý. Astrální konfigurace zvyšuje vaši schopnost udržet míč na své straně tím, že vás povzbuzuje ke komunikaci, která je dostatečná k tomu, abyste tuto osobu udrželi v napětí, ale zároveň ne natolik, abyste ji skutečně zasvětili do některých svých hlubších pocitů nebo dokonce temných tajemství. Dnes si užíváte hru na kočku a myš!

Práce

Je možné, že se stále řídíte starším cílem nebo dohodou, kterou jste si před časem dali. Musíte si uvědomit, že to, co platilo tehdy, už nemusí být pravda. Nyní je čas, abyste zhodnotili svou situaci a uzavřeli se sebou nový pakt.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Na jedné straně se vaše sociální sítě rozšiřují a podporují vás. Na straně druhé někdo není zcela upřímný v tom, co chce od vašeho přátelství získat. Než abyste vztah ukončili nebo si to brali osobně, přičtěte to raději své neodolatelné radosti ze života. Chtějí být ve vaší blízkosti, protože jste úspěšní, a možná vám právě mohou pomoci dosáhnout vašich snů.

Zdraví

Dnes je to pro vás skok! V posledních dnech jste pocítili námahu a je pro vás úlevou, že si můžete odpočinout a zamyslet se nad tím, co jste se naučili. Upozornili jste na život těla a možná se budete chtít otevřít něčemu novému jako doplňku. Aromaterapie je prastará a jemná praxe. Na mnoha alternativních trzích jsou k dostání aromaterapeutické materiály. Esence z nasturcie, kosatce a tansy vám mohou pomoci prolomit zafixované postoje a vzorce chování.

Přečtěte si také