Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 4. 2023

Štír 17. 4. 2023

Vaše optimistická povaha vám dobře slouží. Díky této vlastnosti jste skvělým manažerem, protože dokážete motivovat a inspirovat své spolupracovníky. Dnes můžete být uznáváni pro své vůdčí schopnosti a přístup k práci. Odměnou vám může být povýšení nebo prémie, případně další projekt, který bude ještě náročnější než ten předchozí. Vaše kariérní úsilí vám přinese úspěch. Máte co oslavovat, Štíři!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné astrální konfiguraci se dnes budete moci skutečně pustit do práce. Je to skvělá příležitost nechat na povrch vyplout některé ze svých nejcitlivějších citů a podělit se o ně s někým, koho upřímně milujete a obdivujete. Pokud je pro vás stále obtížné mluvit s někým tváří v tvář, pak se díky milostnému dopisu nebo básni bude cítit jako milion dolarů.

Práce

Váš podnikatelský duch je poměrně silný bez ohledu na to, zda jste skutečně v práci. Vše, na co se podíváte, má potenciál stát se novou podnikatelskou příležitostí. Každý člověk, kterého potkáte, je potenciálním zdrojem pro vaši kariéru a dlouhodobý úspěch.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru kariéry ztěžují dosažení skutečného pokroku. Žádá se po vás, abyste budovali velmi pečlivě od základů. Vesmír naznačuje období změn ve vašem domácím životě, včetně možného stěhování. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste svou kariéru přesunuli do nového města? Mohlo by to vyjít. Udělejte si průzkum a začněte hledat vodítka.

Zdraví

Vaše vlastní zdraví je největší investicí, kterou v životě uděláte. Jak se vám zatím daří? Jaké jsou vaše plány do budoucna? Pokud jste o svém zdraví dosud nepřemýšleli jako o investici, je načase s tím začít. Jaký další majetek máte, který ovlivňuje každou vaši bdělou hodinu? Vezměte v úvahu dech. To, jak dýcháte, ovlivňuje váš spánek, trávení, způsob chůze, způsob mluvení, způsob milování  je třeba říkat víc? Hodně pomáhá také jóga.

Přečtěte si také