Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 5. 2023

Štír 17. 5. 2023

Dnes se vám může zdát, že se téměř každý pár, který znáte, hádá, Štíři. Se současným nebo potenciálním partnerem můžete mít určité neshody, ale není to nic, čeho byste se měli obávat. Jste napjatí a podráždění kvůli vnějšímu tlaku, takže vaše pojistky mohou být o něco kratší než obvykle. Zkuste svou trpělivost ještě trochu protáhnout, alespoň pro dnešek. Zítra by mělo být vše v pořádku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Stačí jedna jiskra, aby vznikl oheň, a stejně tak stačí jeden Amorův šíp, aby začal bouřlivý milostný vztah. Současná planetární konjunkce může právě dnes poskytnout potřebnou ingredienci, aby se tak stalo. Netřeba dodávat, že to bude naprosto nečekané. Brzy si to však oblíbíte a budete rádi, že jste se pro jednou také nechali napálit osudem.

Práce

Získáte skvělého nového přítele, který nějakým způsobem souvisí s vaší prací. Tento cenný zdroj pro vás bude důležitější, než si myslíte. Tento člověk je trochu zvláštní a nešikovný, ale celkově má cenné informace, které můžete využít.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Planetární konjunkce vytváří energii, pod jejímž vlivem se může zdát, že to, co je vám nejdražší, vám uniká. Všimněte si, že je to obvykle spíše iluze než realita. Vaším úkolem je chovat se tak, abyste to, co je vám nejdražší, udrželi v soustředěné perspektivě bez ohledu na úzkost, obavy a strach. Jinými slovy, nedramatizujte to příliš. Abyste si pomohli udržet soustředění, berte své dýchání vážněji než obvykle. Několikrát denně pět minut zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také