Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 6. 2022

Štír 17. 6. 2022

Štíři, v orientaci ve svém citovém životě můžete mít pocit, že jste v uplynulém měsíci vynaložili velké úsilí. Byli jste přístupní a smířliví a snažili jste se udržet harmonii. Vaše úsilí se vyplatilo. Nyní cítíte touhu po větší spontánnosti. Zdá se, že se vám vrátila podnikavost a bezstarostnost! Pusťte se do toho - po všem svém disciplinovaném úsilí si toto uvolnění zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře vás může podněcovat k větší důvěřivosti než obvykle. Pokud máte ve svém životě někoho výjimečného, můžete mít tendenci stavět ho na piedestal a uctívat ho, jako by to byla nesmrtelná bytost. Nějakou dobu to může být v pořádku, ale nakonec začnete vidět, že jsou velmi lidští - buďte realisté!

Práce

Dnes máte na ostatní obrovský vliv. Využijte toho ve svůj prospěch. Máte schopnost vybudovat mezi svými kolegy dobrý tým solidních pracovníků. Nebojte se delegovat úkoly. Můžete dosáhnout mnohem více, než jste si mysleli, že je možné.

Peníze

V tomto týdnu pravděpodobně zkřížíte svůj osobní život s profesními kontakty. Vesmír vám ukáže, jak v každé skupině vyhledat lidi, kteří vám mohou pomoci prosadit nějaký produkt, službu, podnikání nebo věc. Tento týden se obraťte na ty, kteří se narodili v jiných zemích, nebo na ty, kteří mluví jiným jazykem. Aktivita ve vašem domě peněz ukazuje, že možná máte kreativitu, ale ne skutečný obchodní talent, abyste nyní vydělali více peněz.

Zdraví

Existuje citlivost k vašemu duchu, která je často přehlížena! Vzhledem k tomu, že ve světě je tolik rozptýlení, musíte si velmi dobře uvědomit svou pozornost, abyste ji mohli zaměřit na sebe. Soustředění je skvělým aspektem jógy, zejména soustředění na dech. Dechová cvičení jsou úžasnou a jednoduchou dovedností, kterou se můžete naučit. Přesto není tak snadné dodržovat pravidelná dechová cvičení. Větší kontrola nad vlastní pozorností nesmírně zvýší kvalitu vašeho života.

Přečtěte si také