Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 1. 2023

Štír 18. 1. 2023

Dnes možná zjistíte, že máte určitý dar pro produktivitu. Vše, čeho se dotknete, se mění ve zlato, přesto můžete mít dojem, že si nedokážete zajistit vše, co potřebujete. Co tedy uděláte? Začnete kupovat vše, co je v dohledu! Dnes byste se nad tímto svým zlozvykem měli zamyslet, Štíři. Možná budete v pokušení vydat se na velké nákupy. Ale až vám přijde účet z kreditní karty, nebudete na sebe moc pyšní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současnému planetárnímu aspektu se můžete rozhodnout, že se lásky a vztahů úplně vzdáte. Jistá osoba, o které jste si mysleli, že si s ní rozumíte, se ukáže jako velmi vzdálená. Neberte to jako znamení, že vztah skončil. Jde jen o to, že váš partner (současný nebo budoucí) prochází obdobím vnitřního neklidu a potřebuje čas, aby se zamyslel nad tím, co se děje. Buďte trpěliví a neodklánějte se od cesty, po které jste se vydali. Pokračujte!

Práce

Může pro vás být obtížné produktivně spolupracovat s ostatními, protože se zdá, že lidé kolem vás přistupují ke své práci extrémně nezrale. Pokuste se to překonat a přijměte kreativitu, kterou tento dětský aspekt přináší.

Peníze

Máte aspekty, které ovlivňují peníze a dluhy jiných lidí. To signalizuje potřebu komunikovat s těmi, kterým dlužíte peníze, a ujistit se, že jste oba na stejné vlně ohledně toho, co a kdy bude zaplaceno. Ve společných investicích se skrývá jistá lehkost. Ty vám mohou pomoci z případných finančních zádrhelů, které se mezitím objeví. Buďte si jisti, že o vás bude postaráno.

Zdraví

Dnešní příznivý planetární tranzit je skvělým aspektem pro komunikaci s přáteli, kteří pro vás hodně znamenají. Oslovuje vás komunikace všeho druhu: mluvená, vizuální, umělecká i fyzická. Abyste věděli, co skutečně cítíte, je užitečné věnovat se pravidelnému fyzickému cvičení, které umožní vašemu tělu, aby k vám promluvilo. Jakmile poznáte, co cítíte, budete schopni lépe komunikovat s lidmi, na kterých vám skutečně záleží.

Přečtěte si také