Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 3. 2023

Štír 18. 3. 2023

Dnes byste se mohli zamyslet nad kariérními záležitostmi, Štíři. Pravděpodobně se snažíte vymyslet důmyslné způsoby, jak se profesně posunout a zvýšit své příjmy. Může se vám naskytnout řada různých možností, z nichž některé jsou proveditelné, jiné ne. Možná nebude snadné je uvést v život, ale snažte se o to. Když zkoušíte něco nového, vždy se objeví překážky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život není vždycky takový, jaký bychom si přáli, a vztahy se mohou zdát, že se vzpírají všem našim zakořeněným nadějím a očekáváním. Dnešní postavení planet může znamenat významnou kapitolu v pokračujícím prohlubování pouta mezi vámi. To, co se odehraje, může znamenat, že budete muset radikálně změnit svůj pohled na věc, ale někdy je to nezbytné, aby se sny staly skutečností.

Práce

Mnohdy je nesmírně důležité, abyste měli poslední slovo. Během následujících tří týdnů se ocitnete v opozici s těmi, kteří mají zcela jiné tvůrčí představy než vy. Nechte pro změnu poslední slovo jiným.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Na jedné straně se vaše sociální sítě rozšiřují a podporují vás. Na straně druhé někdo není zcela upřímný v tom, co chce od vašeho přátelství získat. Než abyste vztah ukončili nebo si to brali osobně, přičtěte to raději své neodolatelné radosti ze života. Chtějí být ve vaší blízkosti, protože jste úspěšní, a možná vám právě mohou pomoci dosáhnout vašich snů.

Zdraví

Pokud se dokážete napojit na jemný proces růstu, budete moci z každého období vytěžit mnoho. Začněte se zbavovat starých, nepotřebných vzorců chování a vnímejte jemný posun dovnitř, kde najdete další krok. Nechat odejít není snadný úkol, proto je důležité, aby vaše mysl byla otevřená novému. Vzdáváte se pouze proto, abyste získali něco jiného, snad něco zdravějšího a pro vás šťastnějšího.

Přečtěte si také