Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 5. 2022

Štír 18. 5. 2022

Dnes neutrácejte nad své možnosti, Štíři! Pokud se ocitnete v davu nadšených nakupujících, mohlo by to mít pro vaši peněženku katastrofální následky. Mohli byste až příliš snadno podlehnout převládající utrácivé náladě! Na druhou stranu si možná dlužíte nějaký ten dárek. Pokud to tak cítíte, alespoň se trochu omezte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře znamená, že máte skvělou příležitost podělit se o své hlubší pocity s někým výjimečným a pro jednou se nebudete vůbec obávat toho, co máte odhalit. Kolem vás panuje silný pocit harmonie a vřelosti, který je nakažlivý. Možná jste s milovanou osobou ještě nikdy takto nemluvili. Bude si chtít tento zážitek zopakovat.

Práce

Zdroje, které hledáte, bude těžké získat. Čím více budete hledat, tím méně jich najdete. Čím více budete naléhat, tím více se budou ostatní bránit. Bude lepší, když si prostě sednete a počkáte, co k vám přijde samo.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Dnešní aspekt vám pomůže uvědomit si, co potřebujete  základní věci, jako je jídlo, spánek a láska. Pokud se vám některé z těchto věcí nedostává nebo se vám jí dostává příliš mnoho, pak to během současného tranzitu poznáte. Mohou se objevit výzvy, s nimiž se budete muset vypořádat a které se vám zpočátku budou zdát frustrující, ale po počátečním šoku vám prospěje vědomí, že jste se s problémem vypořádali.

Přečtěte si také