Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 6. 2022

Štír 18. 6. 2022

Štíři, vaše emoce a činy jsou dobře sladěny, což znamená, že pravděpodobně budete dělat věci, které jsou více v souladu s vaším skutečným přesvědčením. Toto úžasné sladění energií vás zaměstná a udrží mimo potíže. Dokud budete věrní sami sobě, nikdo nebude moci polemizovat s tím, co děláte nebo kým jste. Není důvod, abyste se na cokoli vymlouvali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální vyrovnání může být odpovědí na splnění jednoho z vašich snů týkajících se určité osoby, kterou již delší dobu obdivujete. Ve vztahu k této osobě nebudete mít chuť být tak tajemní a záhadní a mnohem raději otevřeně vyjádříte, jak moc vám na ní záleží. Je to pro vás důležité rozhodnutí, protože se bojíte být tak zranitelní.

Práce

Lidé, se kterými dnes komunikujete, se těší vaší přízni. Vaše obrovské štěstí se opět vytáhlo a vy se ocitnete ve správný čas na správném místě. Vaše příprava se konečně setkává s příležitostí.

Peníze

V tomto týdnu pravděpodobně zkřížíte svůj osobní život se svými profesními kontakty. Vesmír vám ukáže, jak v jakékoli skupině vyhledat lidi, kteří vám mohou pomoci prosadit nějaký produkt, službu, podnikání nebo věc. Tento týden se obraťte na ty, kteří se narodili v jiných zemích, nebo na ty, kteří mluví jiným jazykem. Aktivita v oblasti peněz ukazuje, že možná máte kreativitu, ale ne skutečný obchodní talent, abyste nyní vydělali více peněz.

Zdraví

Uvědomění může vést na dvě velmi odlišná místa: ke zmatku a k jasnosti. Když si lépe uvědomíte, co ve svém životě potřebujete, a jasně si za tím jdete, naleznete jasnost. Odpor však vede ke zmatku. Když se cítíte zmateni, respektujte sami sebe a proces práce s ním tím, že zůstanete u zmatku, dokud nedojde k nějakému posunu. Průvodcem vám bude vaše vlastní praxe – buď meditace, nebo lehkého cvičení. Mluvením málokdy něčeho dosáhnete; je třeba být vědoměji sám se sebou.

Přečtěte si také