Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 5. 2022

Štír 19. 5. 2022

Štíři, dnes se nenecháte odvést na vedlejší kolej nepodstatnými věcmi. Půjdete přímo k jádru věci. Existuje určitá pravděpodobnost, že jste nebrali v úvahu své pracovní podmínky a místo toho se soustředíte na cíl, který jste si stanovili. Když si stanovíte cíl, jste silou, se kterou se musí počítat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vám může dodat jiskru v oku a smysl pro rošťáctví ve vašich plánech. Pokud jste si domluvili schůzku s někým blízkým, bude i on v rozverné náladě. Pokud se jedná o nový vztah, upevní se tím pouto ještě hlouběji. Pokud se již znáte, můžete se ve vzájemné společnosti uvolnit.

Práce

Ostatní lidé potřebují vaši podporu, aby se cítili bezpečně a sebejistě. Neopouštějte je v jejich nouzi. Jednoho dne vám to vrátí a vy jim budete nesmírně vděční. Nyní je čas dávání a soucitu s druhými.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává dostatek ohnivé síly k tomu, abyste prolomili všechna nepříjemná pouta, která vás dosud svazovala, a spoustu tvůrčí energie k plánování skvělé budoucnosti! Je to skvělá doba k tomu, abyste se prosadili v práci, našli si nové zaměstnání nebo jednoduše zlepšili svůj způsob života. Když už jsme u toho, není žádná výmluva pro to, abyste byli gaučovým bramborem, pokud nejste vážně nemocní!

Přečtěte si také