Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 3. 2023

Štír 2. 3. 2023

Klíčovým slovem dnešního dne je sbližování, Štíři. Vztahy s blízkými přáteli by měly být posíleny zvýšenou komunikací a možná i poutavými rozhovory o nových myšlenkách a vzrušujících světových událostech. Tento nový intelektuální vztah by vás mohl sblížit více než dříve. Zejména romantické vztahy se zintenzivní díky nově objeveným společným zájmům, možná zahrnujícím cizí kultury.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekty naznačují, že jste možná měli v úmyslu napsat své milované osobě nějaký hluboký a smysluplný básnický text, který by jí možná vehnal slzu do oka. Ale bohužel, co se týče jemnosti a vytříbenosti, byli jste při jeho rozdávání poslední ve frontě. Přesto, pokud vás OPRAVDU miluje, drásavý vzkaz by také udělal své.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým, kdo je velmi zakořeněný ve svých zvyklostech. Mějte na paměti, že ne všechno je tak jednoduché a racionální, jak vám tato osoba může naznačovat. Existují neočekávané faktory, které musíte oba vzít v úvahu.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Dnes byste se mohli cítit společensky, což je pozitivní posun oproti dnům, kdy jste byli rozporuplní. Ujistěte se, že to, co si zvete do svého života, je skutečně to, co si chcete ponechat. Stále je zde tendence být mimořádně citlivý a za některými rohy čekají velká překvapení. Postupujte opatrně! Případnou nepředvídatelnost můžete zmírnit zvýšením příjmu potravin bohatých na jód: mimo jiné mořských řas a okurek. Možná je dnešní večer tím pravým, kdy si můžete dopřát své oblíbené sushi.

Přečtěte si také