Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 5. 2022

Štír 2. 5. 2022

Štíři, dnes vás mohou trápit pochybnosti o příteli. Půjčil si tento člověk peníze? Slíbil vám laskavost? Můžete se na tuto osobu spolehnout? Nejlépe to posoudíte podle toho, jaké má za sebou výsledky. Pokud se na něho v minulosti nedalo spolehnout, je pravděpodobné, že by se tak mohlo stát znovu. Možná pro vás bude nejlepší obrátit se na někoho jiného. Přinejmenším dnes je lepší nechat vašeho přítele v oblacích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se chystáte na první rande, připravte se na to, že si díky současnému uspořádání planet užijete skvělé chvíle. Nedůvěřujte hned svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) jen proto, že se objeví s rudou růží a lahví šumivého šampaňského, a nedivte se, proč je tak milý. Někteří lidé jsou skutečně milí, prostě proto, že takoví jsou. Buďte uvolnění, užívejte si a zjistíte, že tento večer rozhodně stojí za zopakování.

Práce

Se současnou strukturou dokážete pracovat docela dobře. Vše nasvědčuje tomu, že pro vás bude tento den velmi produktivní. To, co vám minulý týden příliš nefungovalo, nyní probíhá zcela hladce a s minimálním úsilím z vaší strany.

Peníze

Díky aktivitě ve vašem domě vztahů můžete mít chuť být více společenský. I když neusilujete o žádnou laskavost, je dobré se sejít se svými profesními kontakty, abyste jim mohli připomenout své schopnosti. Možná budete muset nahlédnout do svého domu vystupování a prvního dojmu a ujistit se, že se snažíte vystupovat co nejlépe, abyste si zlepšili finanční budoucnost.

Zdraví

Zamyslete se nad svou nejtypičtější reakcí na konflikt a zeptejte se sami sebe, co byste změnili, kdybyste měli tu možnost. Tato otázka není snadná. Planetární konfigurace vám předloží situaci (nebo dvě), která bude vyžadovat, abyste něco vyřešili. Nemusíte vše dělat dokonale, ale budete chtít pochopit svou roli v tom, co se stane. To, co v tomto období děláte fyzicky, zabarví vaše chování. Pijte hodně vody!

Přečtěte si také