Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 6. 2022

Štír 2. 6. 2022

Věda, výzkum vesmíru a některé další obory vyžadují účast všech s velmi silným týmovým duchem. Ať už jste jakkoli tvrdohlaví, neznamená to, že jste největšími odborníky na skupinovou dynamiku. Určitě by vás nikdo neobvinil, že vás práce ve skupině baví, pokud nejste tím, kdo jí velí. Právě takový zázrak je možný, Štíři, za předpokladu, že uděláte první krok.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání naznačuje, že toho máte hodně co říct k určité události, ale zrovna teď se vám nechce mluvit. Pokud váš vztah prochází bouřlivým obdobím, je přirozeně mnohem snazší stáhnout se do ústraní a ublíženě mlčet, než se snažit o situaci diskutovat. To však musíte udělat, pokud chcete dosáhnout nějakého pokroku.

Práce

Je pravděpodobné, že dnes budete natolik zahlceni prací, že vás to přetáhne. Možná si to ani neuvědomujete, ale v hloubi duše se ve vás probouzejí těžké emoce. Než se přiblíží konec dne, může z vás být emocionální troska.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé vnitřní pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Díky planetární energii je vaše bystrá a chytrá mysl pohotovější než obvykle. Může vám prospět trocha zdravého rozumu. Dejte na své nejlepší úmysly, pokud jde o vaši fyzickou a emocionální pohodu. Dávejte si pozor na rozptylující tendence, jako je dělání věcí pro druhé lidi. Jóga by mohla být právě tím, co potřebujete k vyvážení nutkání vydat se mnoha směry najednou. Nezapomeňte pít hodně vody.

Přečtěte si také