Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 7. 2022

Štír 2. 7. 2022

Štíři, nastal čas zaměřit se na svůj osobní život. Váš život má jistě své mouchy. V posledních několika měsících byl obzvláště plný nových a hlubokých emocí. Pokud si vytrvale udržíte odhodlaný postoj a směr jednání, dosáhnete cílů, které jste si stanovili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době trávili hodně času se svou láskou a dělali spolu různé věci, pak by současná astrální energie mohla naznačovat, že by pro vás oba mohlo být užitečné strávit nějaký čas o samotě. Můžete si dobít baterky a znovu se napojit na své vlastní hlubší potřeby a pocity. Až se pak znovu setkáte, budete se cítit osvěženi a oživeni.

Práce

To, že si nejste jisti budoucností, neznamená, že se jí musíte bát. Nerozhodnost ohledně dalšího postupu vás může ochromit již dnes. Nezapomeňte jednat z víry a ne ze strachu. Tímto způsobem budete vedeni po cestě k úspěchu.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Ostatní u vás hledají odpovědi a vy jim je poskytujete za určitou cenu. Mohlo by se objevit napětí mezi vašimi prostoji a vaší image. Aktivita ve vašem domě cestování a vyššího vzdělání naznačuje, že jste se zamysleli nad tím, kde by vaše schopnosti mohly být posíleny. Víkendové kurzy by vám mohly umožnit účtovat si více peněz.

Zdraví

Chceme ze sebe dostat to nejlepší, ale často se bojíme příšer, které střeží naši vnitřní svatyni. Ve vašem případě jsou těmito monstry úzkost, obavy, nervové vyčerpání, strach, neklid a hyperaktivita. Květinové esence pomáhají tyto hrozivé překážky zklidnit. Dobrou odezvu by vám mohly dát jitrocel, levandule, ostružiník, bílý kaštan a mimulus. Esence hledejte v místním obchodě se zdravou výživou. Dejte si libovolnou kombinaci (celkem dvě až čtyři kapky) do koupele nebo na polštář před spaním.

Přečtěte si také